Το φόρεμα που δίχασε το twitter τώρα και σε τατουάζ! (Εικόνες)

forema twitter1

Τις τελευταίες ημέρες η εικόνα με το συγκεκριμένο φόρεμα που κάνει τον γύρο του κόσμου έχει διχάσει το διαδίκτυο, για το εάν το φόρεμα είναι λευκό-χρυσό ή αν είναι μπλε-μαύρο.

Ο σάλος αυτός ξεκίνησε μέσω του twitter, που οι χρήστες «τουίταραν» την φωτογραφία στους ακόλουθους τους προσπαθώντας να δώσουν μία απάντηση στο ερώτημα «τι χρώμα τελικά είναι το φόρεμα». Μάλιστα, πολλοί διάσημοι του Χόλιγουντ, όπως Blake Lively, ο Jaden Smith, η Julianne Moore, η Kim Kardashian και η Taylor Swift έχουν «ποστάρει» την συγκεκριμένη φωτογραφία προκαλώντας τον κόσμο να δώσει μία απάντηση για το χρώμα του φορέματος, ενώ έχουν δημιουργηθεί και αντίστοιχα hashtag, #whiteandgold και #blackandblue.

forema twitter

Και το φόρεμα εξακολουθεί μέχρι σήμερα να διχάζει την κοινή γνώμη, κάποιος θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα «χτυπώντας» τατουάζ στο πόδι του το συγκεκριμένο φόρεμα. Το τατουάζ δημοσιεύτηκε στο twitter και κάποιοι αμφισβητούν κατά πόσον είναι γνήσιο ή όχι.

dress tattoo

 

Το δικό μου ερώτημα δεν είναι αν το φόρεμα είναι άσπρο-χρυσό ή μαύρο-μπλε. Αλλά γιατί το κοινό των social media ασχολείται ξαφνικά με κάτι τόσο…»ασήμαντο». Για να «πρωθήσουμε» το συγκεκριμένο φόρεμα και να αυξηθεί η τιμή του ή για να αποδείξουμε πόση δύναμη κρύβουν πίσω τους τα social media;

Τα σχόλια δικά σας…

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.