Το app που αλλάζει το σεξ – Το νέο τεχνολογικό «θαύμα»

Τα γνωστά γυαλιά της Google που θα σας δίνουν πολλές δυνατότητες και θα σας κάνουν να αισθάνεστε διαστημικά όντα, αναμένεται να βγουν στην αγορά προσεχώς. Το λανσάρισμά τους έχει δημιουργήσει μια φρενίτιδα γύρω από τα apps που θα μπορούν να υποστηρίζουν. Στο Λονδίνο, αυτή την στιγμή είναι έτοιμη η πιο «πικάντικη» εφαρμογή.

glasses

Σωστά μαντέψατε, σχετίζεται με το σεξ. Το ζευγάρι – αν φορούν και οι δύο τα ειδικά γυαλιά – θα μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν ο ένας τον άλλο και να δουν τον εαυτό τους απο πολλές οπτικές γωνίες.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα γυαλιά θα αρχίσουν να τραβούν βίντεο με μια φωνητική εντολή από τον χρήστη και με τον ίδιο τρόπο θα σταματά το φιλμάρισμα. Οι κατασκευαστές πιστεύουν ότι τα γυαλιά δεν θα είναι άλλο ένα απλό γκάτζετ αλλά θα φέρουν μια επανάσταση στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα.

Ακόμα και η ερωτική πράξη μπορεί να μοιάζει διαφορετική αν χάρις σε αυτά έχετε την δυνατότητα να δείτε πως ακριβώς σας βλέπει κατά την επαφή ο σύντροφός σας. Το καλό είναι πάντως ότι τα βίντεο θα αυτοκαταστρέφονται μετά από πέντε ώρες και δεν θα είναι πουθενά αποθηκευμένα. Μάλιστα, μια πρώτη εκδοχή της εφαρμογής θα κυκλοφορήσει πρώτα για τα κινητά τηλέφωνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.