Το «HolyWood» στην Αθήνα: Νέα πρόταση στην πόλη

Το Holy Wood Stage είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου  χώρου μουσικής και καλλιτεχνικής έκφρασης. Και το πετύχαμε!  

Βρίσκεται  στη Λ. Βουλιαγμένης 289 και στεγάζεται στον ανακατασκευασμένο χώρο ενός από τα παλαιότερα εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου και παραγωγής επίπλων.

Το Holy Wood Stage ξεκίνησε τον Μάρτη με μουσικές διαδρομές funk, rock, blues, 80’s, από ταλαντούχα συγκροτήματα, ενώ από Σεπτέμβρη προγραμματίζει… Holy Woodιανές παραγωγές με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες. Παράλληλα θα στεγάζει εκθέσεις ζωγραφικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, installations και πολλές άλλες καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Σας περιμένουμε όλους κάθε Τετάρτη έως Σάββατο από τις 22:00 στη Λ. Βουλιαγμένης 289 (300 μέτρα από το μετρό Δάφνης), να γνωριστούμε, να απολαύσουμε δροσιστικά cocktails και ποτά για κάθε γούστο μαζί με καλή μουσική σε τιμές φιλικές.

Πρόγραμμα Απριλίου 2013

Τετάρτη 3, 10, 17 Απριλίου BUZZ.

Ένα πρόγραμμα σε funk, rock, blues  ύφος με τους Δ.  Σινογιάννη, Σ. Κανέλλο, Α. Αμπραζή και Ν. Τσαβάλο

Πέμπτη 4 & 11 Απριλίου, Νίκος Ανδρουλάκης

Μουσική παράσταση με Κρητικό ηχόχρωμα και πολλά γνωστά ελληνικά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει.

Παρασκευή 5, 12, 19 Απριλίου IMAGINE

Rock βράδια με γνωστές ξένες και ελληνικές διασκευές. Με τον Ηρακλή Κοντό, τον Adam Zatse και τον Δημήτρη (Άκη) Πετρινιώτη.

Σάββατο 6, 13, 20 Απριλίου JOKER

80’s hits, classics, rock, hard rock σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα από τους: Νάσο Καββαθά, Γιάγκο, Γιώργο Γούτη, Ζώη Βελισσαρόπουλο και Γιώργο Παπαγεωργίου

Είσοδος: 9€ (με ποτό)

Ώρα έναρξης:

Τετάρτη-Πέμπτη 22:30

Παρασκευή-Σάββατο 23:00

Doors open @ 22:00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.