Το Popcorn Time κατάφερε να τρυπώσει στο iOS της Apple

popcorn timeΗ πλατφόρμα Popcorn Time πλέον γίνεται προσβάσιμη σε ακόμη περισσότερους χρήστες, αφού κατάφερε να τρυπώσει στα iPhone και iPad της Apple, χωρίς βέβαια η Apple να εγκρίνει την εφαρμογή μέσω του App Store, ούτε όμως χρειάζεται να έχει γίνει jailbrake στη συσκευή.

Οι υπεύθυνοι του Popcorn Time δημιούργησαν έναν installer που μπορεί να τρέξει στα Windows και στη συνέχεια φορτώνει την εφαρμογή στο συνδεδεμένο iPhone ή iPad. Μάλιστα, σύντομα αναμένεταινα είναι διαθέσιμο και στην OS X έκδοση.

Στόχος του Popcorn Time για iOS είναι να επιτρέψει το streaming των αρχείων Torrents σε πραγματικό χρόνο, σαν να βλέπεις Netflix. Το γεγονός αυτό, όπως ήταν λογικό, έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε Apple και Netflix.

Δεδομένου όμως ότι η Apple ελέγχει πολύ καλά ποιες εφαρμογές μπορούν να μπουν στις συσκευές της, οι ειδικοί εκτιμούν πως σύντομα θα βρει τρόπο για να αφαιρεθεί η εφαρμογή.

Από την άλλη, οι δημιουργοί του Popcorn Time, δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν μάχη με την Apple, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και στο βίντεο που δημοσίευσαν με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας της πλατφόρμας.

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.