Το RoadStory.gr στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ

Με έντονο πολιτικό χρώμα πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, 7 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα CORONA τα εγκαίνια της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. κ. Άνθιμου καθώς και πλήθους πολιτικών προσωπικοτήτων.

78η δεθ εγκαίνια

Παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης, τα περίπτερα της άνοιξαν τις πύλες τους για τους επισκέπτες μετά τις 12 το μεσημέρι. Φέτος περιλαμβάνουν θεματικά αφιερώματα στην ενεργειακή πολιτική, την τεχνολογία, την ελληνική επιχειρηματικότητα, με το Νομό Σερρών να έχει την τιμητική του καθώς και εκθέσεις σχετικές με το βιβλίο, τη διακόσμηση, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, την ομορφιά και το παιχνίδι.

DSC_0359Φέτος  η ΔΕΘ είναι πολιτικά απαγκιστρωμένη, καθώς μετά από αρκετά χρόνια δεν υπάρχουν περίπτερα για το κάθε υπουργείο, αλλά δίνεται έμφαση στην ελληνική επιχειρηματικότητα και στη διασκέδαση των επισκεπτών. Σε αυτή τη βάση από σήμερα και για την επόμενη εβδομάδα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα λαμβάνει χώρα στον υπαίθριο χώρο του Πύργου του ΟΤΕ ένα  «Εναέριο Θέαμα με μηχανή και ακροβάτες». Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παράσταση, όπου ένας ακροβάτης οδηγεί μια μηχανή σε ένα τεντωμένο σχοινί, ενώ ο άλλος κρέμεται από μια αιωρούμενη κούνια. Αν σας αρέσουν λοιπόν τα ριψοκίνδυνα ακροβατικά και η αύξηση της αδρεναλίνης… τότε το θέαμα αυτό είναι για εσάς.

Παράλληλα, έγιναν τα εγκαίνια του  TAXI WAY, μιας νέας ένωσης των Ραδιοταξί της πόλης, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών , σε συνδυασμό με τη βελτίωση των υπηρεσιών και τις ανταγωνιστικές τιμές. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό αυτή η κίνηση συνδυάζεται και με μια νέα εφαρμογή για τα smartphones που θα βοηθά στην κλήση ταξί και στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών. DSC_0362Τα  εγκαίνια του συγκεκριμένου περιπτέρου έγιναν από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και τον  Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών  κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, ο οποίος σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Roadstory.gr ανέφερε: «Οι σχεδιασμοί για την ελάφρυνση των κοινωνικών στρωμάτων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Πρωθυπουργού. Το Υπουργείο αυτό που κάνει είναι να προωθεί ένα σχεδιασμό για τις συγκοινωνίες, ούτως ώστε να μπορούν  όλοι οι πολίτες, αλλά κυρίως και οι νέοι που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ περισσότερο από τους υπολοίπους να έχουν μια ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Αυτό άλλωστε πρεσβεύει και η σημερινή μας παρουσία εδώ για το TAXI WAY, καθώς έτσι εκσυγχρονίζονται τα ταξί και αναβαθμίζεται η ποιότητα παροχής υπηρεσιών προς τον πολίτη.» Ο υφυπουργός, μάλιστα δήλωσε πως και «η ηγεσία του Υπουργείο είναι ανοιχτή στην επικοινωνία και στην ανταλλαγή απόψεων με τους νέους, για τη χάραξη μια σωστής και λογικής πολιτικής, με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής.»

foyrcgpmuu522b83681c849Το βράδυ, η μοναδική Έλενα Παπαρίζου εγκαινίασε το MAD NORTH STAGE FESTIVAL, τραγουδώντας τις περισσότερες από τις επιτυχίες της και ξεσηκώνοντας το κοινό με την εμφάνιση της για πάνω από δύο ώρες. Το κοινό της πόλης ήταν ιδιαίτερα ένθερμο με την τραγουδίστρια να δίνει τον καλύτερο της εαυτό και να εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με τη φωνή και την εμφάνιση της.

 Αλέξανδρος Πήχας

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.