Το Youtube Remix του Bob Ross (Βίντεο)

Ο Bob Ross είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για το ταλέντο του στην ζωγραφική και την τηλεοπτική εκπομπή ζωγραφικής που είχε. Ακόμα και μετά τον θάνατο του, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις στο «The Joy of Painting» εμπνέουν την γενιά του internet, ώστε να δημιουργήσει βίντεο. Το Bob Ross Remixed – Happy Little Clouds είναι ο σύγχρονος τρόπος για απόδοση φόρου τιμής στον Bob Ross.

PBS Remix-Happy PainterΞέρετε, για εκείνες τις στιγμές που ο καμβάς είναι σχεδόν άδειος και ξαφνικά ο Bob Ross λέει, τώρα θα φτιάξουμε μερικά “happy little trees” στην άκρη του ποταμού. Με το πινέλο λίγο έτσι και λίγο αλλιώς το κενό καλυπτόταν όχι μόνο από μικρά δέντρα αλλά και μικρούς θάμνους και ξερά φύλλα και σπασμένους κορμούς. Όλα αυτά σε μερικά δευτερόλεπτα με το πινέλο του Bob Ross. Προσέξτε τους στίχους, οι οποίοι ουσιαστικά δεν είναι τίποτε άλλο από χαρακτηριστικές φράσεις που συνήθιζε να χρησιμοποιεί ο ίδιος προκειμένου να αποδείξει στους τηλεθεατές του ότι η ζωγραφική είναι ένα εύκολο παιχνίδι.

Όσοι από εσάς παρακολουθούσατε την εκπομπή αυτή, που τα τελευταία χρόνια μεταδίδονταν από την ΕΡΤ3 σίγουρα θα θυμόσαστε κάποιες από αυτές τις φράσεις…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.