Φωτογράφιση – Καθημερινότητα με φινέτσα και στυλ II

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να συνδυάσουμε την καθημερινότητα με φινέτσα και στυλ. Λίγη προσοχή στα μαλλιά και το μακιγιάζ σε συνδυασμό με ένα άνετο αλλά κομψό outfit είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα για να τραβάει τα βλέμματα όλων από την πρώτη στιγμή της ημέρας έως και την τελευταία.

1346512379

Η ενδυματολόγος-στυλίστρια Καίτη Πανταζοπούλου θέλησε όχι να αλλάξει, ούτε να τροποποιήσει στο παραμικρό, αλλά να αναδείξει το styling οκτώ γυναικών από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και να αποδείξει έτσι, πως δεν θέλει κόπο για να δείχνεις στυλάτη, αλλά τρόπο!

«Μου αρέσει να έχω κοντά μου ωραίους ανθρώπους. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους και να μιλώ γι’ αυτούς. Αυτή η φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο ενός concept, που θέμα του έχεις τις γυναίκες και το style στην καθημερινότητά τους. Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές, που ήταν μαζί μου τη Δευτέρα 29 Ιουλίου με την παρουσία τους, τις δημιουργίες τους και τα προϊόντα τους. Νιώθω τυχερή που γνωρίζω ανθρώπους σαν εσάς και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη φιλία σας.» δήλωσε η Καίτη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Αυτή τη φορά το στήσιμο της φωτογράφισης ήταν τελείως διαφορετικό. Μηχανές μεγάλου κυβισμού αλλά και σχολικά είδη συνδυάστηκαν με παράξενη αρμονία στο μπαρ που επιλέχθηκε ως χώρος της φωτογράφισης. Οι 5 γυναίκες, διατηρώντας η καθεμιά ανέπαφο το στυλ της, φόρεσαν ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα είτε από την προσωπική τους συλλογή, είτε από γνωστά καταστήματα και σχεδιαστές της Θεσσαλονίκης, αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών για την επιμέλεια των μαλλιών και του μακιγιάζ και χάρισαν στους φωτογράφους το καλύτερό τους χαμόγελο, αποδεικνύοντας πως κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της ένα μοντέλο!

Δείτε τις, «αντιγράψτε» στοιχεία που σας εκφράζουν και αφομοιώστε τα στα δικά σας outfits.

Κείμενο: Ζωή Καρασουλτάνη

Photographer: Δημήτρης Ζάχος – Γιώργος Ζάχος

Stylist: Καίτη Πανταζοπούλου

Make-up Artist: Παναγιώτα Ζούτη και Αναστασία Ψωμά

Hairstylist: Λίνα Αγγλίδου

Photoshooting at Trois

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.