[ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ] Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Κάιτη Γαρμπή ξεσηκώνουν στο Φωταέριο

Και κάπου εκεί στις 00:30 τα φώτα σβήνουν, οι μουσικοί λαμβάνουν τις θέσεις τους και ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα σχήματα της φετινής νυχτερινής Αθήνας ετοιμάζεται να σηκώσει αυλαία στο Φωταέριο!

Γιώργος Μαζωνάκης – Καίτη Γαρμπή ή Καίτη Γαρμπή – Γιώργος Μαζωνάκης (όπως σας αρέσει) και μαζί τους ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ Σπανού σε ένα πρόγραμμα την επιμέλεια του οποίου ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος και απ΄ ό,τι φαίνεται, τα κατάφερε!

Mazonakis - Garmpi

Το πρόγραμμα ανοίγει η Ελισάβετ Σπανού που με την φωνή αλλά και την επιβλητική της εμφάνιση, υπό τις ενδυματολογικές συμβουλές του Κωνσταντίνου Κουτσομίχου, μαγνητίζει τα βλέμματα ερμηνεύοντας τραγούδια δικά της με υψηλό airplay αλλά και μεγάλες επιτυχίες συναδέλφων της.

Ελισάβετ Σπανού

Τη σκυτάλη λαμβάνει ο Νικηφόρος, και αυτός ακολουθώντας τις ενδυματολογικές συμβουλές του Κ. Κουτσομίχου, και εντυπωσιάζει στη σκηνή. Τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και τον έχουν κατατάξει στους καλύτερους ανερχόμενους τραγουδιστές ερμηνεύονται από τον ίδιο με ιδιαίτερο πάθος ενώ δεν λείπουν και προσεγμένες επιλογές άλλων ερμηνευτών

fotaerio (3 of 24)

Έχει φτάσει 01:45 όταν τα φώτα σβήνουν. Οι μουσικοί παίζουν κάποιες λίγες νότες που ο κόσμος αμέσως αναγνωρίζει και αρχίζει να χειροκροτεί. Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατεβαίνει (ως άγγελος) στη σκηνή και οι επιτυχίες που ακούγονται διαδέχονται η μία την άλλη. Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο επικοινωνεί με το κοινό το οποίο δεν αργεί να ξεσηκωθεί απολαμβάνοντας τη στιγμή που ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης τους χαρίζει μεγάλες συγκινήσεις μέσα από τα διαχρονικά τραγούδια του.

fotaerio (5 of 24)

Κοντεύει 03:00, τα φώτα σβήνουν και πάλι και πριν προλάβουν να ξαναανάψουν το μαγαζί φωτίζεται από βεγγαλικά εσωτερικού χώρου και αρχίζει να σείεται από τα χειροκροτήματα και τις φωνές του κόσμου καθώς η ώρα της Καίτης Γαρμπή έχει φτάσει. 4 χρόνια απουσίας από αντίστοιχους χώρους ήταν υπεραρκετά για να προκαλέσουν συναισθήματα και αντιδράσεις τέτοιες που έχουν εκλείψει από τη νύχτα. Το χαρακτηριστικό «Καίτη – Καίτη» καλύπτει τους μουσικούς και ο χρόνος σταματά. Για να ξανααρχίσει. Και μαζί του ένα κράμα επιτυχιών που η Καίτη έχει «επιβάλει» στο χώρο της μουσικής.

fotaerio (14 of 24)

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται γύρω στις 05:00 και οι πάντες φεύγουν κατενθουσιασμένοι έχοντας απολαύσει τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες έτσι όπως συνηθιζόταν στις καλές ακόμη εποχές και στις ακόμη παλιότερες και καλύτερες… εκείνες των 90΄s!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επιμέλεια: Θάνος Βάγιος

Φωτογραφίες: Μαριέττα Τούτση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.