«Χριστούγεννα με την Καίτη» με μόλις 8 ευρώ..!!

kaiti garmpiΚι ενώ όλα τα νυχτερινά σχήματα τις ημέρες των εορτών ανεβάζουν τις τιμές, η Καίτη Γαρμπή… τις κατεβάζει!!

Αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας των Ελλήνων αλλά και την αγάπη των χιλιάδων θαυμαστών της, η γνωστή τραγουδίστρια έρχεται ακόμη πιο κοντά στο κοινό ή για την ακρίβεια φέρνει το κοινό ακόμη πιο κοντά σε εκείνη.

Συγκεκριμένα εκτός από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι Garbofans έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και τις ημέρες των εορτών με την αγαπημένη τους τραγουδίστρια καθώς ανακοινώθηκαν έκτακτες εμφανίσεις για τις 24, 25, 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Και η  Έκπληξη…  Τις ημέρες αυτές η είσοδος στο μαγαζί κοστίζει μόλις 8 ευρώ με ποτό στο μπαρ ενώ για κάθε φιάλη, η αξία της οποίας είναι στα 110 ευρώ, η Καίτη κερνάει άλλη μία..!!

Τα τραγούδια πολλά και αγαπημένα, παλιά και καινούργια από την 20ετή δισκογραφία της σε φρέσκιες τολμηρές ενορχηστρώσεις, αγαπημένα κινηματογραφικά τραγούδια μεγάλων συνθετών από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και πολύ γνωστά λαϊκά τραγούδια αγάπης και έρωτα.

Η guest εμφάνιση της συνθέτριας και ακορντεονίστα Ζωής Τηγανούρια δίνει ξεχωριστό «χρώμα» στην παράσταση και μας ταξιδεύει σε jazz, latin, tango και balkan μελωδίες κάτω από έναν υπέροχο «ζωντανό ουρανό»!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία-Concept-Script: Βίκυ Βελλοπούλου
Ενορχήστρωση-Programming: Ματί Παλαιολόγος
Καλλιτεχνική Επιμέλεια-Concept-Script: Ξένια Βότση
Script: Ευανθία Μάγνη

 Casablanca Music Hall (Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής 3, 210. 21.22.36)
Θάνος Βάγιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.