[Όλα μου τα σ΄ αγαπώ] Ο Γιάννης Πάριος στη σκηνή του Παλλάς

Η σκηνή του Παλλάς θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Γιάννη Πάριο στη μουσική παράσταση «Όλα μου τα σ΄ αγαπώ» από τις 14 Δεκεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Ο «τραγουδιστής και συνθέτης του έρωτα», όπως συνηθίζεται να αποκαλείται, μίλησε στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στο φουαγιέ του θεάτρου για την επιστροφή του στη σκηνή. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα ακουστούν τραγούδια των Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη, Λοϊζου, Πάριου…» ενώ με το πάθος του καλλιτέχνη έκδηλο σημείωσε πως «από τη στιγμή που ανεβαίνω στη σκηνή μέχρι να φύγω και από το καμαρίνι δίνω όλη μου την ψυχή». Τέλος ο Γιάννης Πάριος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, επεσήμανε πως «τα έχω δει όλα. Το μόνο που δεν με εγκαταλείπει είναι η ψυχή μου. Αυτή δεν έχει δει τίποτα ακόμα»

Η παράσταση «Όλα μου τα σ΄ αγαπώ» αποτελεί μια συμπαραγωγή της Ελληνικής Θεαμάτων και της δισκογραφικής εταιρίας MINOS EMI ενώ οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 15 ευρώ για άνεργους και 20 ευρώ για φοιτητές και φτάνουν μέχρι τα 60 ευρώ.

Φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου

Κείμενο: Θάνος Βάγιος

Φωτογραφίες: Μαριέττα Τούτση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.