Όταν ο Πάπας πιάνει το… πουλί ενός στρίπερ (Εικόνες)

Μετά από την καταστροφή με τα περιστέρια, ο Πάπας Φραγκίσκος στράφηκε σε πιο φιλικά πτηνά. Συγκεκριμένα έναν παπαγάλο, που κέντρισε την προσοχή του και πήρε την ευλογία του Ποντίφικα, ο οποίος προφανώς δεν γνώριζε πως ο ιδιοκτήτης του έχει ένα ιδιαιτέρως… ροζ βιογραφικό.

Παπας

Το όνομα Amore (αγάπη) του πτηνού δεν… πονήρεψε τον Φραγκίσκο. Πώς αλλιώς όμως θα μπορούσε να ονομάσει το κατοικίδιό του ο Φρανσίσκο Λομπάρντι. Πρόκειται για διάσημο στην Ιταλία, στρίπερ αλλά και πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών του παρελθόντος. Ο Λομπάρντι θέλησε να παρακολουθήσει μαζί με τον παπαγάλο τη γενική ακρόαση του Πάπα και εκείνος μόλις το είδε άπλωσε το χέρι του και πήρε το πτηνό δίνοντάς του την ευλογία του υπό τις επευφημίες του πλήθους.

Παπας 2

«Του κέντρισε το ενδιαφέρον ο παπαγάλος κι έκανε νόημα να πλησιάσω», είπε ο παλαίμαχος στρίπερ, που έκανε καριέρα με το ψευδώνυμο Τζίμπλι, ενώ πρόσθεσε πως και ο παπαγάλος… καλούσε τον Ποντίφικα, επαναλαμβάνοντας το «Πάπα» που φώναζε ο κόσμος.

Αυτή η συνάντηση του Φραγκίσκου με τα πτηνά πήγε πάντως πολύ καλύτερα από εκείνη της Κυριακής, όταν απελευθερώθηκαν περιστέρια σε μία συμβολικά κίνηση και αυτά δέχθηκαν επίθεση από γλάρους.

Πηγή: iefimerida.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.