Όταν το Down Town «καρναβαλίζει» επωνύμους και «κανιβαλίζει» πρόσφυγες (Σκληρό)

down town

Με έκπληξη αντίκρυσα το πρωί το σημερινό – τελευταίο τεύχος του εκ νέου αφιχθέντος περιοδικού ποικίλης ύλης «Down Town». Ενός περιοδικού που, να σημειώσω, κατά τα άλλα συμπαθώ.

Το εξώφυλλό του κοσμούσε μία άκρως κακόγουστη φωτογράφηση – μασκάρεμα κάθε λογής (πικραμένου;) εγχώριου καλλιτεχνο-τηλεοπτικού προσώπου – προϊόντος σε… πρόσφυγα!

Ναι, σε πρόσφυγα…!!!

Ντύθηκαν λέει η Σία Κοσιώνη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Κρατερός Κατσούλης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Ιβάν Σβιτάιλο και η Τάνια Τσανακλίδου (γιατί;;)… πρόσφυγες με μαντίλες, κελεμπίες, σωσίβια και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και πήγαν και φωτογραφήθηκαν ως θίασος μιας κακής παράστασης, ενός ακόμη χειρότερου σκηνοθέτη!

Ενός σκηνοθέτη – λαϊκιστή που επέλεξε τον μόνο πραγματικό του πρωταγωνιστή να τον πετάξει κάτω – κάτω δεξιά στη σελίδα, έτσι, για να δικαιολογήσει και την υποσημείωσή του: «Το Down Town ταξίδεψε στην Ειδομένη και έζησε 2 μέρες στο πιο παράλογο καταφύγιο ψυχών του κόσμου»

Πράγματι, η Ειδομένη σήμερα είναι ένα «παράλογο καταφύγιο ψυχών» αλλά ρε π@ύστη μου τι σχέση έχει με αυτό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κατερίνα Καραβάτου..;;

Ήμαρτον!!

Μία φθηνή (για να μην πω «τσάμπα») μεταφορά – αντιγραφή διεθνών καμπανιών που πράγματι δίνουν γροθιά στο στομάχι!

Ειλικρινά ελπίζω να πρόκειται για την «κακή στιγμή», «την κακιά την ώρα», την «εσφαλμένη απόφαση» του Χ αρχισυντάκτη και εκδότη να εμπορευματοποιήσουν στην εξευτελιστική τιμή των 2,5 ευρώ το μαρτύριο αυτών των ανθρώπων που μάλλον θα έχουν πια κουραστεί να παρελαύνουν ποικιλοτρόπως σε θεάματα προς τέρψιν των  – ας είμαστε απόλυτα ειλικρινείς – ΚΑΙ δικών μας  κανιβαλιστικών οφθαλμών.

Θάνος Βάγιος

 

 

 

Θάνος Βάγιος 

 

Προσοχή: Μιλάω για το εξώφυλλο του περιοδικού και το στήσιμο αυτού, όχι για το περιεχόμενο του αφιερώματος και την ευαισθητοποίηση γύρω από το προσφυγικό που επικαλείται

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.