23χρονο μοντέλο αυτοκτόνησε καθώς μαθεύτηκε πως ήταν συνοδός πολυτελείας

μοντέλο - αυτοκτονία

Ένα μοντέλο από τη Λετονία βούτηξε στο κενό από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, έπειτα από την ανακάλυψη του πρώην φίλου της στην οικογένειά της ότι ήταν συνοδός πολυτελείας.

Ο Martin Riley με ένα email, το οποίο έστειλε στην οικογένειά της, τους αποκάλυπτε τις δραστηριότητες της κόρης τους και τους επισύναπτε την ιστοσελίδα με πληροφορίες για τις υπηρεσίες τις οποίες παρείχε. Έπειτα από δύο ημέρες, την ημέρα του θανάτου της, τους έστειλε και ένα δεύτερο email λέγοντάς τους πως πια γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει η κόρη τους. Λίγο μετά κάθε μέλος της οικογένειάς της ξεχωριστά, έλαβε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα από εκείνη και στη συνέχεια έπεσε από το μπαλκόνι του Light Boutique Aparthotel, στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ.

Στο μήνυμα μεταξύ άλλων έλεγε:

Σας παρακαλώ, συγχωρήστε με, σας αγαπώ πάρα πολύ… έχασα το μυαλό μου. Τώρα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, έκανα πάρα πολλά λάθη, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να είστε εντάξει. Σας το υπόσχομαι. Φοβόμουν αλλά εγώ δεν είμαι τίποτα πια. Μόνο ένα ελάττωμα. Τίποτα δεν μπορεί να σώσει την ψυχή μου ή το σώμα μου. Φροντίστε τον εαυτό σας κι εγώ θα φροντίσω για ‘σας.

Μετά από αυτό το μήνυμα, ο πατέρας της προσφέρθηκε να πληρώσει τα εισιτήριά της ώστε να επιστρέψει σπίτι της, όμως εκείνη απάντησε «Όχι, σκέφτομαι την οικογένεια. Αξίζετε μια καλύτερη κόρη».

Η Laura Pahomova πριν αυτοκτονήσει έγραψε στους τοίχους, στα έπιπλα και στους καθρέφτες του διαμερίσματός της με κραγιόν και με μελάνι ότι κατηγορεί τον Riley και ζητά συγγνώμη από την οικογένειά της.

Η αστυνομία δήλωσε πως η κοπέλα φαίνεται να είχε προειδοποιήσει τον πελάτη και φίλο της πως αν η οικογένειά της μάθαινε τι έκανε, θα αυτοκτονούσε και ο ίδιος παρόλα αυτά το αποκάλυψε. Όπως αποδεικνύεται μάλιστα στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για παρόμοιες περιπτώσεις, απειλούσε δηλαδή διάφορες συνοδούς με τις οποίες διατηρούσε σχέσει, ότι θα πει στην οικογένειά τους σχετικά με τις δραστηριότητές τους.

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.