40 χρόνια βραζιλιάνικη Vogue με την Gisele… ολόγυμνη (Εικόνες)

Gisele - Vogue

Την επέτειο των σαράντα χρόνων κυκλοφορίας της γιορτάζει η  βραζιλιάνικη Vogue και για εξώφυλλο τι άλλο θα μπορούσε να επιλέξει πέρα από ένα από τα διασημότερα εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας που ακούει στο όνομα Gisele Budchen!

Το πλέον ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου γιορτάζει επίσης τα 20 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της μόδας ενώ λίγες εβδομάδες πριν ανακοίνωσε ότι οι βόλτες της στις πασαρέλες της υφηλίου κάπου εδώ ολοκληρώνονται.

Τότε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε σημειώσει:

Είμαι ευγνώμων που στα 14 μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι. Σήμερα, μετά από 20 χρόνια στον χώρο, είναι τιμή μου που κάνω το τελευταίο μου show που επέλεξα και να συνεχίζω να δουλεύω σε άλλους τομείς της βιομηχανίας της μόδας.

Σημειώνεται ότι το επετειακό τεύχος του Μαΐου δεν φιλοξενεί της Gisele απλώς στο εξώφυλλό του αλλά ολόκληρο είναι αφιερωμένο σε εκείνη με πέντε editorials απλωμένα σε 80 σελίδες! 

 

 

 

«When we honor the earth, we honor ourselves.» @voguebrasil by @paulovainer @gb65 @verokz @flavialafer @henriquem85 🌳🙏🌾»Quando honramos a terra, honramos a nós mesmos.» #gisele20anos #vogue40anos

 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gisele Bündchen (@giseleofficial) στις

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.