90χρονες παντρεύτηκαν μετά από 72 χρόνια σχέσης!!!

Έχοντας συμπληρώσει πάνω από 7 δεκαετίες σχέσης, η 91Vivian Boyack και η 90χρονη Alice «Nonie» Dubes αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. 

90 years old2«Είναι μια τελετή που έπρεπε να είχε συμβεί εδώ και πολλά χρόνια» ανέφερε η αιδεσιμότατη Linda Hunsaker σε όσους παρακολούθησαν το μυστήριο.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους στην Αϊόβα σε μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας μετακόμισαν στο Davenport για δουλειές.

Η Dubes δήλωσε ότι οι δυο τους έχουν απολαύσει τη ζωή τους μαζί, ενώ στη διάρκεια των χρόνων έχουν επισκεφτεί πάνω  από 50 χώρες. «Ζήσαμε μια υπέροχη ζωή.» Η Boyack συμπληρώνει: «Χρειάζεται πολλή αγάπη και υπομονή για να διατηρήσεις μια σχέση 72 ολόκληρα χρόνια».

90 years oldΟ επί σειρά ετών φίλος του ζευγαριού Jerry Yeast αναφέρει πως η γνωριμία του με το ζευγάρι έγινε όταν εκείνος όντας έφηβος δούλεψε στην αυλή τους. Ο 73χρονος είπε: «Γνωρίζω αυτές τις δυο γυναίκες ολόκληρη τη ζωή μου και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι καταπληκτικές».

Στην Αϊόβα επετράπησαν οι γάμοι ομοφυλοφίλων από το 2009. Οι δύο νεόνυμφες αναφέρουν πως ποτέ δεν είναι αργά για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.  

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.