[A… ParanormalStory] Μεγάλο δρόμο θα διαβείς…

Διαχρονική πρόβλεψη καφετζούς και χαρτορίχτρας που μάντεψε…ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Δεν θα ήθελες όμως να πέσεις θύμα της καθεμιάς «κομπογιανίτισσας». Μάθε επίσης πως δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα, ούτε καμιά γνώση επιστημονική για να τα πεις και να τα πεις ωραία. Μάθε να λες και συ το φλιτζάνι. Πιο μάγκισσα είναι η καφετζού..;;

Κατ΄ αρχήν να σε ενημερώσω ότι δεν μπαίνεις απευθείας στο ψητό, χρειάζεσαι και προθέρμανση. Μυστικά επτασφράγιστα και άκρως εμπιστευτικά σου αποκαλύπτονται ευθύς αμέσως…

Τα χεράκια πρέπει να είναι απαραιτήτως καθαρά και διπλοπλυμένα με κρεμοσάπουνο, για να μη πω και περασμένα με αντισηπτικό. Επίσης, το φλιτζάνι πιάνεται με το αριστερό. Το δεξί χέρι πραγματοποιεί υποστηρικτικές κινήσεις.

Ποτέ, μα ποτέ δεν επιχειρείς προβλέψεις μεταμεσονύκτιες. Ούτε φυσικά υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ότι δεις υπό το φως του ήλιου είναι το μοιραίο..

Το σκεύος έχει το δικαίωμα να το φέρει τούμπα μόνο ο ενδιαφερόμενος. Έπεται αναμονή μέχρι να στεγνώσει πλήρως. Μάθε πως ερμηνεύεις μόνο ότι είναι ευκρινές, για τα υπόλοιπα μην μπεις στον κόπο. Ότι βρίσκεται στο χείλος του φλιτζανιού καλομελέτα κι έρχεται. Ότι βρίσκεται στον πάτο το αναμένεις λίγο παραπάνω. Ένα εξάμηνο maximum.

Για να δούμε λοιπόν τι σημαίνει το κάθε σύμβολο.

Στην περίπτωση που πέσει το μάτι σου σε τελείες και παύλες σου έχω καλά μαντάτα μιας και η τελεία σημαίνει τύχη, η παύλα δε σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Αν διακρίνεις γραμμές τα πάντα εξαρτώνται από τη θέση. Αν είναι παράλληλες σηματοδοτούν ευκολία. Αν διασταυρώνονται με κάθετες σημαίνουν συμφορές. Οι κυματιστές δε, σημαίνουν φουτρούνες και θαλασσοταραχές.

Το σπίτι σημαίνει πως θα βάλεις επιτέλους κεραμίδι πάνω από το κούτελό σου. Το σπίτι αγκαζέ με ήλιο έτσι όπως το ζωγραφίζαμε πιτσιρίκια, σημαίνει ευημερία στο σπιτικό και στην οικογένεια.

Το ότι περιμένεις new entry στην οικογένεια θα το καταλάβεις αν δεις κουνελάκι. Αν δεις βάτραχο μην περιμένεις κανέναν πρίγκιπα προσεχώς, σημαίνει επίσης πως σου έρχεται πιτσιρίκι.

Το αμόρε αργά η γρήγορα θα φανεί και εντός του φλιτζανιού. Μη περιμένεις φυσικά να τον δεις καμιά φιγούρα, αλλά το αρχικό του ονόματος. Αν το δεις αγκαζέ με μισοτελειωμένο σχήμα ή σχήμα τύπου μετεωρίτη σε πτώση, τα πράγματα είναι μαύρα κι άραχνα.

Η εμφάνιση σταυρού αντίθετα με το θρησκευτικό αίσθημα σηματοδοτεί καυγάδες και τσαμπουκαλεμένες συζητήσεις. Το νου σου. Ο άγγελος από την άλλη φέρνει αγάπη και προστασία.

Αυτά είναι τα βασικά. Εν πάσει περιπτώσει μπορείς να χεις χαμόγελο στα χείλη αν διακρίνεις φρούτα, φωτιά, ψάρι, μέλισσα, καρδιά, σκάλα, φοίνικα, πεταλούδα, πρόβατα, ήλιο, δέντρα ή καταρράχτη. Μαύρο φίδι που σε έφαγε αν εντοπίσεις σύννεφα, λύκους, ψαλίδι, κοράκι, χταπόδι, καρφί, βουνά, μάσκα, παγόβουνο, όπλο.

Η αλήθεια να λέγεται, δεν περίμενες το φλιτζάνι να σου πει τα μελλούμενα. Αν δεν κουνήσεις το δαχτυλάκι σου, άσπρη μέρα δεν θα δεις. Κους κους διάθεση σε συνδυασμό με πολλά κιλά φαντασίας μπορούν να σε κάνουν δημοφιλή στο παρεολόι σου και την ανάγνωση του καφέ αγαπημένη δραστηριότητα. Προς θεού, μη ζητήσεις χαρτζιλίκι..

Κατερίνα Βασιλείου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.