A Real MenStory – Αν θέλεις να αρέσεις, αυτά μην τα φορέσεις!

Κιλά διαδικτυακού μελανιού έχουν χυθεί προς ενημέρωση των τάσεων της μόδας που μίσησαν οι άντρες πάνω στο γυναικείο σώμα. Φαντάστηκες όμως ποτέ, ότι εσύ και ό,τι σε περιβάλει αποτελείς θέμα που εντάσσεται άνετα στο top5 κους κους στα γυναικεία πηγαδάκια; Είμαι σίγουρη πως ναι. Αν θες να μάθεις και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

men

Τα ρούχα που θα προτιμούσαμε λοιπόν, να κάνουν φτερά από τη ντουλάπα σου, συνοψίζονται ως εξής…

Καλώς το LeatherBoy!

V-Man-leather-man

Ντύθηκες από την κορυφή μέχρι τα νύχια μαύρο δέρμα γιατί κάπως, κάπου στο αθώο σου μυαλουδάκι το δέρμα είναι συνώνυμο της αντρίλας. Φορώντας το, εσύ νιώθεις τουλάχιστον συγκρίσιμος με hardrock χαρλείστα, τον KeanuReeves στο Matrix ή τον Ρουβά (στην trash εκδοχή του). Στο γυναικείο μάτι, φαίνεται απλά να υπερπροσπαθείς για να δείξεις «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και γίνεσαι αυτομάτως συνώνυμο της κακογουστιάς.

Από τα μωρουδιακά

ript

Τιμάς συχνά το γυμναστήριο της γειτονιάς σου, απέκτησες κορμί αρχαιοελληνικού κούρου και θες να το θαυμάσει το σύμπαν. Τα ρούχα που μάζεψαν στο πλυντήριο ή τα τουλάχιστον ένα νούμερο μικρότερα, φαντάζουν η ιδανική επιλογή για να φανεί και η τελευταία πτυχή της γράμμωσης που απέκτησες μετά από ώρες χτυπήματος στον διάδρομο. Το γυναικείο μυαλό, σε καταχωρεί αυτομάτως στις κατηγορίες με τα ταμπελάκια «επιδειξίας» και «μετροσέξουαλ».

Άσπρα εσώρουχα

men1

Ότι ακριβώς αποτελεί για σένα και το γυναικείο άσπρο εσώρουχο. Ένα τελείως άχρωμο, αδιάφορο ένδυμα…

Ο Λελές

men5

Ναι, κατανοούμε και μεις και μπορούμε να φανταστούμε τις παγωμένες σκοπιές που φύλαξες στον Έβρο, αλλά δεν είναι πραγματικά ανάγκη να τις αναβιώσεις στυλιστικά. Μπορεί το στυλ καμουφλάζ να έχει κάποιο ενδιαφέρον όταν υιοθετείται από γυναίκες, γιατί πολύ απλά είναι οξύμωρο. Το να το λανσάρεις εσύ όμως, μας φανερώνει τον διακαή πόθο σου να ξαναμετρήσεις κουσουλάκια, ψάρακα!

Η Στρινγκοπαντόφλα

men3

Προσωπικά δε με βρίσκει σύμφωνη, αλλά η πλειοψηφία του γυναικείου κοινού δείχνει κόκκινη κάρτα στη στριγκοπαντόφλα. Για κάποιον λόγο θέλουμε να βλέπουμε τα αγριοδάχτυλα των ποδιών σας πάντα καλυμμένα. Ίσως γιατί παραείστε casuals ή γιατί κάτι δεν μας κολλάει στο πεντικιούρ.

Vfor Βεντέτα!

men4

Μια από τις επιλογές που παλέψαμε με νύχια και με δόντια να διατηρήσουμε αποκλειστικά δικές μας και αποτύχαμε παταγωδώς. Το «V» πήρε την κατηφόρα προς τον αφαλό και έφερε στο φως δασύτριχες λεπτομέρειες που παραδοσιακά γνώριζε μόνο η κοπέλα και οι συμπαραθεριστές σου.Ε, και αυτοί μόνο πρέπει…

Πέντε συν μια τάσεις που αγαπάμε να μισούμε. Τόλμησες να τις κυκλοφορήσεις; Τρέξε να κρυφτείς ή απόλαυσε το καυστικό μα πάντα καλόβουλο σχόλιό μας. 

Κατερίνα Βασιλείου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.