A Real PhotoStory- Πτώσεις ανθρώπων που σου προκαλούν νευρικό γέλιο(εικόνες)

ατυχημα 12Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στη γη που να μην έχει να εξιστορήσει στους φίλους του κάποια αστεία τούμπα του είτε κατεβαίνοντας τα σκαλιά είτε σε μια απότομη κατηφόρα .

Γνωρίζουμε βέβαια ότι η στιγμή εκείνη της πτώσης είναι ιδιαίτερα άβολη για το πρωταγωνιστή, ιδίως αν βρίσκεται ανάμεσα σε  άλλους ανθρώπους. Το αίσθημα ντροπής είναι το πρώτο που γεννιέται μέσα του και έπεται η στενοχώρια. Ο πόνος και οι πιθανές μελανιές είναι μάλλον τα ασήμαντα αναμνηστικά που αποκτά μετά την απροσδόκητη πτώση του.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των ανθρώπων που έχοντας ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και μη όντας προσκολλημένοι στην εικόνα  τους, ξεσπούν σε δυνατά γέλια ενώ βρίσκονται ακόμα πεσμένοι στο έδαφος.

Το γέλιο που προκαλεί η παρακολούθηση μιας Live τούμπας είναι εξίσου έντονο με το γέλιο που προκαλούν οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν τα ατυχήματα αυτά. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφθηκε και ο φωτογράφος  Sandro Giordoan και έχει δημιουργήσει μια ξεκαρδιστική σειρά φωτογραφιών με  ανθρώπους που μοιάζουν σαν να έχουν μόλις λάβει τρομερές πτώσεις. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες , τα «θύματα» συμπαρασέρνουν μαζί τους και όλο το γύρω σκηνικό , κάνοντας το θέαμα  ακόμα πιο αστείο. Οι άνθρωποι, φυσικά, δεν είναι παρά κούκλες , καθώς κανένας λογικός  καλλιτέχνης δεν θα ήθελε να βαφτεί το έργο του με ανθρώπινο αίμα.

Ο φωτογράφος υποστηρίζει για το έργο του ότι :

Κάθε κλικ είναι για φθαρμένους χαρακτήρες οι οποίοι, σαν να βιώνουν ένα black out στο σώμα και στο μυαλό, αφήνουν τους εαυτούς τους να συγκρουστούν χωρίς να μπορούν να βοηθηθούν , ανίκανοι λόγω της κούρασης από τη προβολή μιας καθημερινότητας , καταπιεσμένη από το φαίνεσθαι έναντι του απλού είναι

Αξιοσημείωτο στη πορεία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη είναι και το γεγονός ότι η δημοσιοποίηση του έργου του έγινε μέσω του instagram . Ο ίδιος σε συνέντευξη του δηλώνει :

Το instagram ήταν από την αρχή ένα παιχνίδι. Ξεκίνησα να δημοσιεύω τις φωτογραφίες για να τις βλέπουν οι φίλοι μου , όπως πίστευα, και μέσα σε μερικούς μήνες είχα αποκτήσει 3.000 followers οι οποίοι περίμεναν τις καινούριες μου δημοσιεύσεις . Τώρα αυτό έχει γίνει ένα εβδομαδιαίο ραντεβού με τους ακόλουθους μου. Πριν από ένα μήνα ο «Mr Instagram» με πλησίασε για μια συνέντευξη όπου θα κάναμε μια ανασκόπηση της δουλειάς μου. Το πέρασμα της δουλειάς μου στο διαδίκτυο , μου άλλαξε τη ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος . Βλέπετε αν δεν ήταν το Instagram ίσως να μην έδινα αυτή τη συνέντευξη τώρα.

Οι θαυμαστές του πλέον όχι απλώς τον ακολουθούν μανιωδώς στο Instagram αλλά έχουν πολλαπλασιαστεί επί 10, φθάνοντας τους 30.000+ .

Μια πτώση είναι ίσως η αρχή για ένα νέο επιτυχημένο ξεκίνημα, γιατί επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να απογοητεύεσαι και να σταματάς.

Υ.Γ. : Αουτς! (δεν γινόταν να μην το πω)

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κυριακουλάκου Ιουλία-Ζωη

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.