A Real RoadStory – Η κυρία με την καθώς πρέπει γούνα

Η γούνα – πολλά χρόνια αφιχθείσα από τις Η.Π.Α. – αποτελεί το αντικείμενο του πόθου και της ιστορίας μας. Κληροδοτημένη από τη μητέρα στην κόρη, κρυμμένη ενοχικά σε αποσκευές και χωρίς να γνωρίζει κανείς ούτε χρόνο ούτε χώρο ούτε τόπο παράδοσης, παρά μόνο η όμορφη μητέρα.

gouna

Η αυθάδεια της κόρης να ψάχνει ντουλάπες και ν’ αναζητά συνήθως το απαγορευμένο και το μη σωστό, την οδηγεί στην κατάμαυρη γούνα που κρύβει καλά ένα μυστήριο που πλανάται…

Βράδυ Κυριακής αποφασίζει να στολίσει το κορμί της με την γούνα, καθώς η ψυχή της είναι λίγο χαμένη. Ο χειμώνας επιτρέπει άλλωστε την περιβολή της, άσχετα αν η ίδια δεν υπακούει σε κανόνες, πρέπει και εποχές (έστω και του Βιβάλντι).

Βράδυ λοιπόν, διασχίζοντας τη λεωφόρο με τις ψηλοτάκουνες γόβες της και την κατάμαυρη θεσπέσια γούνα της, βυθισμένη στις σκέψεις της… Δεν παρατηρεί τα βλέμματα των περαστικών, αντρών και γυναικών, παρά μόνο σκέφτεται τις πληγές της που φροντίζει να καλύψει με το αντικείμενο κλοπής και πόθου της.

Μόνη της φτάνει στο κατώφλι του πολυσύχναστου μπαρ, όπου την περιμένουν γνωστοί και φίλοι. Νιώθει ήδη κουρασμένη και αγχωμένη από την πολυκοσμία και στη συνέχεια από την χωρίς κόπο και χωρίς κέφι διασκέδαση. Νιώθει, όμως, συνάμα το κορμί της να αναριγεί από ηδυπάθεια και λαχτάρα.

ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, λαχτάρα για ποιο πράγμα;

Η φαντασία της δημιουργεί σενάρια, όπου βασιλεύει η λαγνεία και το πάθος, η συνεύρεση και η απομάκρυνση… Ίσως κάπου εκεί να υπάρχει και η ανάγκη της για ανθρώπινη ουσιαστική επαφή, δύο χειλιών, δύο χεριών, δύο σωμάτων.

Αποφασίζει να καληνυχτίσει και να φύγει, αφού μέσα στο πολυσύχναστο και κατά τα άλλα ιδιαίτερα κοσμικό μπαρ δεν βρίσκει την ουσιαστική επαφή βλεμμάτων που αναζητά, εκείνο το βλέμμα που θα την κάνει να σκιρτήσει και να μην σκέφτεται. Να μην σκέφτεται τη δυστυχία των υπολοίπων που βρίσκονται εκεί και την καμουφλάρουν με το επίπλαστο και όχι το αυθεντικό χαμόγελο, με την ενασχόλησή τους με τα τηλέφωνα. Να μην σκέφτεται τελικά τις πληγές της και τα δικά της ενοχικά σύνδρομα. Η γούνα καλύπτει τη δυστυχία της, αλλά για πόσο; Όσο κρατά ένα τσιγάρο άραγε; Διψάει να μοιράσει και να μοιραστεί, λιώνει από μία υψίσυχνη φλόγα, που ώρες ώρες  την καίει και την καταπίνει.

Μια ομάδα πέντε ξένοιαστων νεαρών αντρών περπατά στο πεζοδρόμιο, πειράζοντας ο ένας τον άλλο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή περπατάει και πάλι σκεπτική με χαμηλωμένο βλέμμα και το ρείθρο του πεζοδρομίου αναριγεί από τον ήχο των τακουνιών της. Τα αγόρια σταματούν τα πειράγματα και ο αρχηγός της παρέας – γιατί πάντα υπάρχει κάποιος αρχηγός – ο πιο ιδιαίτερος και ευαίσθητος, σχολιάζει το χρώμα της γούνας και την περιγράφει στους υπόλοιπους. Μιλά σταθερά, δίχως να κομπιάζει και χωρίς να της απευθύνει το λόγο. Είναι ο λύκος που δεν ουρλιάζει, παρά μαζεύει την αγέλη και με λεπτούς χειρισμούς – που φυσικά κρίνονται αντισυμβατικοί με την εικόνα ενός λύκου – πηγαίνει κοντά στα μαλλιά της για να οσμιστεί…

Ο δρόμος καταλήγει σ’ ένα πολύ στενό σοκάκι. Το κρύο είναι διαπεραστικό αλλά η ατμόσφαιρα είναι παραληρηματικά ηλεκτρισμένη. Η μικρή κυρία είναι τόσο χαμένη στον ιδιωτικό μικρόκοσμο των σκέψεών της, που δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Η παρέα των νεαρών παραληρεί από τα θέλγητρα της γυναικείας φύσης. Ο αρχηγός της πιάνει απαλά το χέρι και της ψιθυρίζει την ηδονή που δεν έχει ακόμα  ξεκινήσει να μοιράζει… Η ίδια καίγεται, αλλά η ντροπή της την οδηγεί στο χαμήλωμα του βλέμματος και στο να μην μπορεί ν’ αρθρώσει την παραμικρή κουβέντα. Προσπαθεί ν’ αντισταθεί μα δεν μπορεί, κάτι την τρελαίνει. Το χάδι του νεαρού την ακινητοποιεί. Τα χείλη του καταρρίπτουν κάθε είδους ντροπή και αφήνεται να παρασυρθεί από την επιβολή της αρσενικής αγέλης. Σιγά – σιγά, ένας – ένας, την προσεγγίζουν και της βγάζουν με μεγάλη προσοχή τη γούνα.

Ο αρχηγός βλέπει και απολαμβάνει το θέαμα που του προσφέρεται. Καιόμενος από το πόθο του κορμιού του, ατενίζει το κορμί της και προστάζει να της φερθούν με  ευγένεια. Την χαϊδεύουν, την αφήνουν ολόγυμνη κάτω από το φως της δημόσιας λάμπας. Δεν κρυώνει η ίδια, φλέγεται! Αναζητά το μοίρασμα της σάρκας και της ηδονής της με την ευγενική παρέα των λύκων. Αχόρταγοι οι λύκοι επιτίθενται και εμπνέονται από την προκλητική της φύση.

Ο αρχηγός την κοιτάζει κατάματα και της μιλάει μέσα από το βλέμμα. Πόσα πράγματα λέει η σιωπή του βλέμματος… Την αρπάζει με μανία και την κολλά πάνω στο κορμί του, όπου αυτή αφήνεται δίχως όρια και λογική. Το φεγγάρι είναι ο συνεργός των δύο, η δημόσια λάμπα ο συνεργός της αντρικής αδελφότητας των λύκων…

Πετάνε όλα της τα ρούχα στο κάδο και της βάζουν τη γούνα μόνο. Η αίσθηση της ζεστής γούνας πάνω στο παγωμένο κορμί της την ωθεί να φύγει , παρόλο που σε κάθε της βήμα ζητά να της ξανασυμβεί ξανά και ξανά…

Έτσι, μόνο και μόνο για να προκαλέσει ξανά το ίδιο της το πάθος και να το μοιραστεί…

bouktsi

 

 

 

Αναστασία Μ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.