A Real RoadStory: Στην κοπή πίτας του Harley-Davidson Club Hellas

w17

O άνθρωπος ανέκαθεν είχε την ανάγκη να ανήκει σε ομάδες. Είναι βασική- κοινωνική του ανάγκη

Μια από αυτές τις ομάδες ανθρώπων είναι και οι «Χαρλεάδες». Αυτοί οι μηχανόβιοι, μουσάτοι, ροκ, μαλλιάδες και με τατουάζ τύποι, που στην Ελλάδα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάθε μέρα. Όμως υπάρχουν. Είναι πάρα, μα πάρα, πολλοί!

Χθες, Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, το RoadStory.gr βρέθηκε στο νέο clubhouse του Harley- Davidson Club Hellas (H.D.C.H.), στο Περιστέρι. Οι Έλληνες Χαρλεάδες έκοβαν την πίτα τους για τη νέα χρονιά, γιορτάζοντας παράλληλα μια 25ετία από την ίδρυση του H.D.C.H. , της παλαιότερης και πλέον αναγνωρισμένης ομάδας μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα.

16298_618759108256138_1914634842160370717_n
https://www.facebook.com/events/1397515417219406/?pnref=lhc.recent

Η ώρα «μάζωξης» είχε οριστεί στη 1 το μεσημέρι. Οι «easy riders» της ασφάλτου είχαν αρχίσει να καταφθάνουν λίγο μετά τις 12.30 μ.μ. . Ένας- ένας κατέβαιναν από τις θηριώδεις μηχανές τους. Οι περισσότεροι είχαν καιρό να συναντηθούν και αυτό γινόταν αντιληπτό από τους ενθουσιώδεις εναγκαλισμούς τους. Αντρίκιες χειραψίες, αληθινές αγκαλιές, αδελφικά φιλιά! Άλλοι κάθονταν έξω, έχοντας πιάσει την κουβέντα κι άλλοι έμπαιναν στο clubhouse, όπου περνούσαν αρχικά από την «γραμματεία» για να δηλώσουν την παρουσία τους (είναι επίσημα μέλη). Στη συνέχεια, προχωρούσαν στα ενδότερα, όπου έβρισκαν κι άλλους φίλους και γνωστούς.

w1!1

Το clubhouse των μελών του H.D.C.H., μεγαλοπρεπές! Ένα σωστό ροκ παλάτι. Διώροφο και μεγάλο. Η τεράστια μπάρα, το μπιλιάρδο και το stage τα ατού της λέσχης. Η μουσική «βάραγε» δυνατά από τους «Recover The Band», τα πρώτα ποτά άρχισαν να ρέουν δειλά- δειλά και ο χώρος ολοένα και γέμιζε. Κάθε φορά που σταματούσε η μουσική ακουγόταν, από την άλλη μεριά της λέσχης, ο ήχος από τη βελόνα των Inkaholics, των μελών του Incaholic Tattoo & Piercing Studio, που «χάρασσαν» δωρεάν όποιο μέλος του H.D.C.H. το επιθυμούσε.

w5

w12

Η οδός Αγ. Παρασκευής, επί της οποίας στεγάζεται το Harley Davidson Club Hellas, ήταν γεμάτη μηχανές μεγάλου κυβισμού. Μέχρι εκεί που έφθανε το ανθρώπινο μάτι, αχνοφαίνονταν μηχανές Harley- Davidson. Πολλά μοντέλα που, αν και ίδια μερικά, είχαν τα δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά.  Χαρακτηριστικά- προϊόντα αγάπης από τους καβαλάρηδές τους.

w14

Οι Χαρλεάδες κατέφθαναν ακατάπαυστα. Πολλοί έρχονταν με τις οικογένειές τους. Κανείς όμως δεν είχε «χαλάσει» το στυλ του: Δερμάτινο μπουφάν, μπότες, δαχτυλίδια, μούσι, μαλλιά, γυαλιά ηλίου, μπαντάνες κ.ά. .

Πόσο ωραίο να βλέπεις αυθεντικούς ανθρώπους στις μέρες μας; Ανθρώπους γεμάτους συναισθήματα, που δεν το «παίζουν» κάτι.

Το «Sons of Anrchy» σκηνικό μεταφέρθηκε εντός της λέσχης λίγο μετά τις 2 μ.μ. . Είχε έρθει η ώρα για την κοπή της πίτας. Ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Πίνο, ανέβηκε στο stage, πήρε το μικρόφωνο και καλωσόρισε επίσημα τα μέλη του H.D.C.H. . Όπως είπε ο ίδιος «Φέτος θα κόψουμε τρεις πίτες συνολικά. Η πρώτη είναι τιμητική. Είναι για να τιμήσουμε ιδρυτικά μέλη, εκλιπόντα μέλη αλλά και τα υπόλοιπα clubs της Eλλάδας και του εξωτερικού. Η δεύτερη είναι για όλα τα μέλη μας και η τρίτη για τον υπόλοιπο κόσμο που έχει έρθει εδώ σήμερα και είναι πάρα πολύς. Είναι η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε κοπή πίτας έως σήμερα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό».

w15

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του H.D.C.H., ανύψωσε το ηθικό των μελών και του παρευρισκόμενου κόσμου, λέγοντας χαρακτηριστικά «Kαβαλάτε και μη σκέφτεστε τίποτα! Όλα θα φτιάξουν… Καλά χιλιόμετρα να έχουμε. Καλά ταξίδια!»

Την ίδια ώρα, στον εξωτερικό χώρο του clubhouse υπήρχαν σουβλάκια και… μπυροποσία για όλους. Είχε στηθεί μια σωστή γιορτή της οικογένειας των Χαρλεάδων.

w13

Μια αιθέρια ύπαρξη έδωσε την ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση, προσφέροντας στιγμές οπτικής χαράς στον -κυρίαρχο- ανδρικό πληθυσμό, που βρισκόταν εντός του clubhouse.

w19

Και του χρόνου, με υγεία!

 

Χ-tra Photos:

w20 w16 w11 w10 w9 w8 w7 w6 w2 w3 w4

1978605_1405918696365445_5704838989945982587_n

 

Παύλος Τουμπέκης

ptoubekis@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.