Στο λαμπερό Opening Party του νέου Superdry store στην καρδιά της Γλυφάδας!

Μεσημέρι Σαββάτου και τα εγκαίνια του ολοκλαίνουργιου Superdry Store ήταν μια πολύ καλή αφορμή ώστε εκπρόσωποι της επιχειρηματικής, αθλητικής και καλλιτεχνικής ζωής της Αθήνας να βρεθούν στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην οδό Λαζαράκη 16 σε ένα εντυπωσιακό opening party γεμάτο εκπλήξεις.

Οι REC ξεσήκωσαν τον κόσμo με ένα μοναδιακό live act  ενώ τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν μοναδικές λιχουδιές από το Goody’s Burger House και δροσιστικά drinks από την Kopparberg.

Στο νέο χώρο των Νοτίων Προαστίων, οι φανατικοί του αγαπημένου brand θα ανακαλύψουν την πλήρη καλοκαιρινή συλλογή SS19 με μοναδικά κομμάτια για όλες τις ώρες. Dip dye υφάσματα, λαχούρια, ψυχεδελικά μοτίβα, εξωτικά χρώματα, κομμάτια με τεράστια, funky logo, ανάλαφρα καλοκαιρινά λουκ αλλά και sport navy επιλογές σας περιμένουν σε ένα χώρο 193 τ.μ. Στο νέο κατάστημα μπορεί επίσης να βρει κανείς τη συλλογή Superdry Sport η οποία συνδυάζει την κουλ φιλοσοφία της Superdry με τις τεχνικές προδιαγραφές που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές προπονήσεις.

 

Θάνος Βάγιος

Facebook:  Thanos Vagios

Instagram: @Tvagios

Email: athanasiosvagios@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.