Στο Grand Opening του Lounge Bar Restaurand «Padam», το νέο hotspot της Γλυφάδας

Μια νέα άφιξη στον γαστρονομικό και όχι μόνο χάρτη της Γλυφάδας.

Το ολοκαίνουργιο all day bar – restaurant “Padam” στην οδό  Πανδώρας 18 άνοιξε τις πόρτες του με ένα λαμπερό πάρτι με δεκάδες εκπροσώπους του δημοσιογραφικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου της Αθήνας να δίνουν το παρών.

παρουσία δεκάδων εκπροσώπων από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια απολαυστική βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις του καλού φαγητού και της διασκέδασης.

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Δημήτριου Κορρέ και του Λεάνδρου Ζέρη. Ένας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος χώρος απαράμιλλης αισθητικής και διακόσμησης τον οποίο έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες προσωπικά. Ένα all day café – bar – restaurant όπου μπορεί κανείς να απολαύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες, καφέ άριστης ποιότητας, πρωινό ή brunch και ξεχωριστά μεσημεριανά ή βραδινά πιάτα εμπνευσμένα από international κουζίνες με γαλλικές, ιταλικές & ασιατικές νότες δια χειρός του ταλαντούχου σεφ Freddy. Το fitness menu έχει επιμεληθεί προσωπικά η personal trainer Ελμίρα Μπεκάτη.

Το opening party πλαισίωσαν με τις πιο όμορφες μουσικές επιλογές η γνωστή DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Ράνια Κωστάκη αλλά και το συγκρότημα “Les Au Revoir” με retro μελωδίες και πρωτότυπες διασκευές σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους.

Θάνος Βάγιος

Facebook:  Thanos Vagios

Instagram: @Tvagios

Email: athanasiosvagios@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.