Το Premium Wellness, σε συνεργασία με την Mavili Beach, στο Roof Top του Alexandros Hotel στην καρδιά της Αθήνας, εγκαινιάζει μια σειρά από Wellness Retreats από τις 3 έως τις 24 Ιουνίου! Τα Retreats in the City είναι ιδανικά για μια after work experience ή ένα πρωί της Κυριακής για να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα σας.
Τα After Work Sunset Bliss τις καθημερινές και Morning Bliss Rituals τις Κυριακές και περιλαμβάνουν γιόγκα, συνεδρίες διαλογισμού από το www.Dialogismos.gr, detox χυμούς από το www.Vervejuices.com και πολλά άλλα!
Οι εμπειρίες ευεξίας καθοδηγούνται από specialists για την σωματική & ψυχική ευεξία και να μοιραστείτε αξέχαστες εμπειρίες στο μοναδικό περιβάλλον της παραλίας Mavili.
Το κόστος συμμετοχής είναι 35 € ανά άτομο και συμπεριλάβετε την είσοδο στην παραλία Μαβίλη, την εμπειρία ευεξίας της ημέρας και τους detox χυμούς.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν το δικό τους yoga mat ή πετσέτα και εφαρμόζονται όλα τα πρωτόκολλα Covid-19.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, επομένως κάντε κράτηση νωρίς στο https://www.premiumwellness.gr/retreats-in-the-city
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Retreats in The City, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το DK Associates
Κιν: 6942519199
Email: katilena@dk-associates.eu