Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, το εστιατόριο Matsuhisa Paros του σεφ Nobu Matsuhisa, που αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για το ξενοδοχείο Avant Mar στην Πάρο αλλά και για το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, άνοιξε τις πόρτες του για τη φετινή τουριστική χρονιά.
Τοποθετημένο μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar στην Πάρο, μέλος των Leading Hotels of the World, το εστιατόριο Matsuhisa Paros αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό με high end γαστρονομία και υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας για κάθε επισκέπτη της Πάρου.
Η μίνιμαλ αισθητική του εστιατορίου με μοντέρνες λεπτομέρειες και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του είναι πλήρως εναρμονισμένη με το φυσικό τοπίο του νησιού. «Δεν επιβάλλουμε στους επισκέπτες μας τι σημαίνει πολυτέλεια, αντιθέτως τους επιτρέπουμε να το ορίσουν μόνοι τους με τη ζεστή μας φιλοξενία και το εξαιρετικό service μας» δηλώνει η Γενική Διευθύντρια του Avant Mar, Άννα Ασημακοπούλου.
Στην καρδιά του καλοκαιριού, και πιο συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου, ο διακεκριμένος σεφ Nobu Matsuhisa θα ταξιδέψει στην Πάρο, αφού το Matsuhisa Paros υποδέχεται για πρώτη φορά το Nobu Food Festival. Το μοναδικό αυτό γαστρονομικό γεγονός θα σηματοδοτήσει την έναρξη των τριήμερων εορτασμών για τα πρώτα γενέθλια του ξενοδοχείου Avant Mar στην Πάρο και του Matsuhisa Paros. Οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και οι φαν του Nobu Matsuhisa θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν special dishes με τις διάσημες Nobu style τεχνικές, παρουσία του διάσημου σεφ.