Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στο showroom της στο Χαλάνδρι, η Gruppo Cucine, παρουσίασε το «Kitchen Theory 4», ένα event που ένωσε την αρχιτεκτονική και την επιχειρηματικότητα με τον χώρο της κουζίνας και τη μαγειρική. Στην εκδήλωση αυτή, οι προσκεκλημένοι εξερεύνησαν όλες τις πτυχές του σχεδιασμού της κουζίνας, τα υλικά, τις συσκευές, καθώς και όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες.
Το τέταρτο «Kitchen Theory» φιλοξένησε μια από τις κορυφαίες Ιταλικές εταιρείες, παγκοσμίως, στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, τη Valcucine. Ο Thomas Tonon, Export Manager της εταιρείας, παρουσίασε την φιλοσοφία και τις τεχνολογικές ιδιαιτερότητες των μοντέλων της.

Τη βραδιά πλαισίωσε η μαγειρική ευφυΐα του Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος με τους διάσημους πελάτες της Gruppo Cucine, αλλά και τον CEO της εταιρείας Γιώργο Λεβεντάκη, δημιούργησαν μια γευστική εμπειρία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τους χώρους της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών, επιχειρηματίες και προσωπικότητες.

Το παρόν έδωσαν επίσης και μίλησαν στους παρευρισκόμενους, στελέχη εταιρειών, όπως ο Duccio Tripoli Export Area Manager της Stone Italiana, η Alessia Zerbini Area Manager της ABK Stone, η Άννα Πολάκη CEO της Subzero – Wolf και ο Θάνος Κυριαζής CEO της Miele. Με την παρουσία των Γεωργίας Παράσχου από το Humanity Greece, Μαριάννας Πέππα από το «Δείπνο Αγάπης» και Γιάννη Ηλιόπουλου από το We4All στο event, παρουσιάστηκε μια ακόμα διάσταση της κουζίνας, ως χώρος αλληλεγγύης και προσφοράς.
Τέλος, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Γιάννης Τσαμίχας, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε και στην πιστοποίηση «Made in Italy» που κατέχει η εταιρεία για την αυθεντική Ιταλική προέλευση των προϊόντων της.